fbpx

”Ik geef mensen prachtige herinneringen!”

Hoi, mijn naam is Anne Cox – de Zwart en samen met mijn man Matthijs en hond Milo woon ik in het Limburgse Sevenum. Al vanaf jongs af aan vind ik het leuk om het vakantieland te bepalen, culturen te leren kennen, lokale keukens te proeven en te genieten van de schitterende natuur.

Met mijn diploma op zak heb ik in 2020 besloten om voor mezelf te beginnen.
Als zelfstandig reisadviseur help ik je met het samenstellen van jouw reis! Van een weekendje weg tot een complete rondreis, out of the box of duurzaam. Alles wat maar te bedenken valt kan geregeld worden. Ik neem graag al het werk uit handen en ga op zoek naar de reis die aansluit bij jouw wensen.

Waarom YourWay Travel?

Persoonlijke aandacht,
één aanspreekpunt

Je kunt mij altijd bereiken en afspreken kan bij jou of bij mij, waar en wanneer het jou uitkomt. Ook als er problemen zijn tijdens je reis sta ik voor je klaar. Zo word je nooit meer van het kastje naar de muur gestuurd.

Wel zo fijn!

Van A tot Z geregeld


Ik zoek het voor je uit, doe prijsvergelijkingen en regel alles voor een zorgeloze vakantie.
24/7 service, waar je ook bent!

Ook voor het regelen van visa, vaccinaties of reis- en annuleringsverzekeringen kun je bij mij terecht.

Zekerheid,
garantie & betrouwbaarheid

Als reisadviseur werk ik enkel met leveranciers die in deze periode flexibele voorwaarden aanbieden. Daarom kun je met een gerust hart jouw reis laten samenstellen. Daarnaast is Personal Touch Travel lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Ga zonder zorgen op vakantie!

Veel gestelde vragen

1. Coronavirus, wat betekent dit voor mijn vakantie?

Ik blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent COVID-19. De veiligheid en gezondheid van klanten staat uiteraard voorop. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar: www.personaltouchtravel.nl/nl/faq-coronavirus

2. Kan ik een reischeque bestellen?

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Geef dan een reischeque! Geweldig om te krijgen én leuk om te geven! Ieder bedrag is mogelijk dus bepaal zelf wat je wilt geven. De cheque is bij mij in te leveren en is vrij te besteden. Bel, app of mail mij en ik maak het graag voor je in orde.